Ervaringen van Deelnemers

van der Loo Theaterproducties

REACTIES VAN DEELNEMERS OP ONZE WEEKENDEN

Maud - Als voorbereiding op mijn HBO audities heb ik het auditieweekend gevolgd van vanderloo theaterproducties. In dit weekend heb ik de ins en outs van het auditie doen geleerd. Je wordt in dit weekend begeleid door docenten uit het vak zelf wat uitzonderlijk is voor de prijs die ze vragen voor het weekend en van wie kan je het beter leren dan van de proffesionals zelf ;)

Het auditieweekend zelf heeft een huiselijke sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt. Er wordt gewerkt in kleine intieme groepjes waardoor iedereen genoeg een op een krijgt en kan werken aan datgene wat voor hem/haar belangrijk is.

Aan het eind van het weekend doe je een daadwerkelijke auditie en ook deze is voor mensen uit het vak! Zo kan je alles wat je in het weekend hebt geleerd meteen in de praktijk brengen.

Zonder dit weekend en alle persoonlijke aandacht en tips die ik heb gekregen zou ik niet zijn aangenomen op het HBO.

Een absolute aanrader dus!

Manon - Wat heb ik veel geleerd tijdens het auditie weekend!

Toen ik hoorde dat er een auditie trainings weekend zou komen wist ik meteen dat ik hieraan mee wilde doen. Ik had al een aantal audities gedaan, maar merkte dat ik er soms niet helemaal lekker in stond..

Tijdens het weekend heb ik mogen werken met Marleen van der Loo, Jeroen Phaff en KokHwa Lie. Tijdens deze workshops heb ontzettend veel geleerd over auditie doen, hoe ik mijzelf voorbereid, om te gaan met zenuwen, de auditie commissie, en nog veel meer!

Doordat we ook in het weekend een 'echte' auditie deden kon ik dit goed toepassen en een keertje oefenen omdat ik daarvoor ook zenuwachtig was.

Kort na het weekend had ik een auditie..

Alles wat ik had geleerd in het weekend kon ik toepassen en hielp mij enorm: Ik stond fijn in de auditie, was er klaar voor, was volledig mijzelf en kon genieten van het moment!! En....

Ben ik aangenomen voor: 'Roodkapje de Musical' van "Van Hoorne Entertainment"

Ik kan niet wachten om te beginnen met deze productie en ben nog nooit zo blij geweest!

Ik kan het iedereen aanraden want mij heeft het in ieder geval enorm geholpen met hoe ik in een auditie sta.

Anne-Sophie - Wat een fantastisch weekend heb ik beleefd. Twee volle dagen werken aan zowel musicalnummers als aan jezelf als persoon. Heerlijk om zo intensief samen te werken met mensen die perfect weten hoe je jezelf het beste kan profileren op audities én je daarbij nog eens een hart onder de riem steken, een schouderklop geven of een simpel compliment. Ik raad dit aan al mijn musicalvrienden aan, want ik heb op twee dagen tijd enorm veel bereikt voor mezelf. Een dikke merci!

Anne - Inspirerend, liefdevol en met passie. Dat zijn de 3 dingen die meteen bij mij opkomen als ik terugdenk aan het auditie weekend van Marleen van der Loo, Jeroen Pfaff en Jerrel Houtsnee. Zij hebben mij laten zien wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en dat ik in mezelf moet geloven. Het trainingsweekend gaat er niet om wie de beste auditie aflegt, wie de hoogste noot zingt of wie de meeste pirouetten draait. Het gaat om JOU. Deze 3 mensen halen het beste uit je en willen dat je gelooft in jezelf, dat het gaat om je EIGEN kwaliteiten en hoe je deze het beste kan benutten. Ik had voor het weekend al vaker les gehad van deze 3 docenten, maar na dit weekend voelde ik me sterker in mijn schoenen staan, ik mocht er zijn. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Zij hebben mij net het laatste zetje gegeven die ik nodig had. Dit heeft dan ook zeker goed uitgepakt, want ik ben aangenomen op de Muziektheater opleiding in Rotterdam, Codarts. Hier heb ik een lange tijd voor geknokt en eindelijk is het gelukt.

Ik wil dan ook iedereen die audities doet, gaat doen, of zelfs nog niet dúrft om zich in te schrijven voor een auditie: ga naar dit auditie weekend!!! Het zal nieuwe deuren voor je openen, dat kan ik je beloven.

David - Ik wil uit dankbaarheid eventjes reclame maken! Ik heb de workshop in april gevolgd als voorbereiding op een auditie bij een amateurgezelschap. Ik had die stap misschien al veel eerder moeten zetten maar ik wist niet dat deze auditietraining bestond.

Ik ga eerlijk zeggen ik was bevreesd om auditie doen. Ik had al eens gefaald bij een auditie voor een opleiding, ja dat liedje zingen ging nog maar hoe vind je een goeie monoloog? Ja daar ging ik dus de mist in. En ik heb me 2 x ingeschreven voor een auditie maar uiteindelijk ben ik niet geweest. Maar dankzij het weekend was ik deze keer wel goed voorbereid. We kregen namelijk alle mogelijke info hoe we ons het best voorbereiden op een auditie. Ik kreeg ook hulp bij de nummerkeuze en positieve feedback van de jury hoewel ik zelf niet helemaal tevreden was. Maar ik heb er veel uit geleerd. Wat me bijbleef is dat de jury ook graag wil dat we het goed doen. Maar er waren nog talloze goeie tips die jullie zelf kunnen ontdekken als je je inschrijft. Dus niet aarzelen! Doen!

P.s. het helpt echt ik kreeg mijn rol

Bram - Wauw! Ik heb een geweldig auditietraining-weekend gehad! Met lessen van oa. Marleen van der Loo en Jeroen Phaff ! Onwijs veel geleerd! Ben je van plan auditie te doen en/of wil je die ervaring meemaken; schrijf je dan snel in want het is geweldig!!

Tim - Afgelopen een geweldig trainingsweekend beleefd bij Marleen en Jeroen! Hier kan je werken op je eigen niveau aan de werkpunten die je zelf kiest. De coaches zijn professionals die al jaren actief zijn in het vak. Ze helpen je om het onderste uit te kan te halen, waardoor iedereen zichtbaar grote stappen vooruit zet. Ik heb al vast veel bijgeleerd! Bedankt!